Baby

Het babyhuidje van Jax

Al voordat Jax geboren was, had ik een hele voorraad aan Zwitsal producten in huis. Ik hou echt van de geur van Zwitsal en was dus ook vast beraden om dit te gaan gebruiken. Van shampoo tot olie, alles is aanwezig in huize Spilt.

Toen ik Jax voor het eerst in bad deed, ging er dus ook een flinke scheut Zwitsal seep bij. Al snel bleek dat Jax een hele droge huid & aanleg voor eczeem heeft. In eerste instantie ging er geen belletje rinkelen en ben ik hem gewoon goed gaan insmeren met Zwitsal olie. De plekjes werden echter steeds groter en meer!
Op aanraden van een vriendin ben ik Jax kleertjes met Neutral gaan wassen. Ook ben ik gestopt met het gebruiken van Zwitsal. Al snel knapte zijn huidje op en werden de plekjes weer minder.

Van diezelfde vriendin kreeg ik de tip om Naïf te gaan gebruiken. Naïf is een babylijn waarbij alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en er geen schadelijke stoffen in zitten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Neutral, ruikt Naïf wel erg lekker. Het is een aparte, niet overheersende geur. Zodra ik de producten binnen kreeg heb ik meteen de crème uitgeprobeerd op Jax zijn gezichtje. Waar hij normaal altijd erg huilde als ik dit deed (misschien prikte het), bleef hij nu stil! Voor mij was dit al een goed teken, deze crème kan hij dus goed hebben. Ook de badolie & zonnebrandcrème zijn hier favoriet. Zeker met het aankomende zomerseizoen is de zonnebrandcrème een aanrader!

Jax zijn huidje is ondertussen bijna hersteld. Zijn berg is zo goed als weg en ook de eczeem verdwijnt langzaam maar zeker. Wij zijn fan van Naïf en gebruiken (voorlopig) niks anders meer!

Liefs,
S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *