Baby,  Mama

Zomervakantie 2017: Voor het eerst op vakantie met Jax!

In Juli is het dan zover, voor het eerst als gezinnetje op vakantie! Waar we vorig jaar zomer nog in een tentje in Kroatië sliepen, hadden we nu toch iets anders voor ogen. Want ja, we hebben er een kleine doerak bij en alles moet wel veilig zijn.

En dus begonnen we onze zoektocht met het stellen van eisen. Wat willen we nou precies als we op vakantie gaan en wat willen we er aan uit geven? Vooral dat laatste speelt een grote rol, een budget bepaald toch voor grotendeel de eindbestemming. Ons budget is niet heel groot, gezien het feit dat alleen Michael werkt. Onze eindbestemming moet dus passen bij een niet al te groot budget.

We wisten al, na vorig jaar ons tent fiasco, dat we deze zomer niet wilden kamperen. Vorig jaar is de tent onder gelopen met water & dat risico wilde ik niet weer lopen. Ook zie ik ons niet, met Jax die dan 7 maanden is, in een tentje zitten. Ik wilde dus een appartement zodat we genoeg ruimte hebben om ons ding te kunnen doen. In een hotel zit je voor mijn gevoel toch meer opgesloten dan in een appartement.
Oke dus we gaan voor een appartement met eigen keuken en badkamer en ook nog wat ruimte voor Jax om te spelen. Oh ja, we willen ook nog een zonnige bestemming want ja, het is wel zomer he?! Een best eisenpakket dus voor ons niet al te grote budget..

En toen kwamen mijn ouders met de beste deal die we kunnen vinden: een vakantie in een appartement in Oostenrijk. Dichtbij de Italiaanse grens, dus zon genoeg. Voordeel: de vakantie is al geboekt & zij betalen de helft mee. Halleluja! Het appartementen complex is van mijn oom en tante waar mijn ouders ieder jaar op vakantie gaan. Dit jaar hebben ze besloten om toch ergens anders heen te gaan waardoor het appartement ineens vrij kwam.

Landhof Schober in Gitschtal it is! Een appartement met eigen keuken, grote woonkamer én een badkamer met bad. Wat wil je nog meer?

Keuken + eetgedeelte
Een bad!

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn jullie vakantieplannen en waar denken jullie bij na als je op vakantie gaat met kids?

Liefs,
S.

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *