Geen categorie

De zoektocht naar namen voor de twins

Volgens mij is bijna iedereen van jullie ontzettend benieuwd naar de namen van de beebjes. Bijna iedere week krijg ik wel de vraag of we al uit de namen zijn en of de namen zullen lijken op die van Jax. Tijd voor een blog dus met de namen die het nét niet werden!

Hoe de zoektocht begon

Al vrij vroeg in de zwangerschap zijn we na gaan denken over de namen voor de twins, zelfs nog voor we wisten dat we een jongetje en een meisje kregen! Nu zul je denken, dat is toch helemaal niet handig? Maar Michael en ik hebben nogal een uiteenlopende smaak wat betreft namen. Dus we konden niet vroeg genoeg beginnen!
Maar waar begin je eigenlijk bij zo’n zoektocht? Ik vind die lijstjes met namen op alfabetische volgorde dus helemaal niks. Teveel keuzes aan beginletters dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Ik hou van aparte namen en google dan ook vaak op: aparte, unieke jongens/ meisjes namen.

Ik was er al vrij snel uit: Lux & Lev, dat zouden de namen van de beebjes worden. Lekker kort en krachtig, net als bij Jax. Toen ik dit idee opperde bij Michael begon hij echter keihard te lachen. Goed, dat werd hem dus niet. Na deze actie heb ik Michael aan het zoeken gezet om te kijken waar zijn smaak ligt qua namen. Ook dit leverde weinig op, ik vond zijn namen nogal lachwekkend. Misschien ook omdat ik de eis had gesteld dat de namen beide 3 letters moesten hebben net als Jax en hij dus met de meest vreemde namen op de kop kwam. Nadat ik dat losliet en we beide op zoek gingen naar namen met meerdere letters kwamen we op hele toffe combinaties.

Specifieke tweeling namen?

Deze vraag krijg ik ook vaak, of we échte tweeling namen hebben verzonnen. Tja, wat zijn echte tweeling namen? Op internet zijn er zat lijstjes te vinden over namen die perfect bij elkaar zouden passen. We hebben in ieder geval geen namen van die lijstjes gekozen. Het zijn geen Tim & Tom namen dus, maar wel namen die in onze ogen heel mooi bij elkaar passen.

Welke namen werden het niet?

Oke, ik zal jullie niet langer in spanning houden met mijn geklets, hierbij het lijstje met namen die het niet werden, om welke reden dan ook.

1: Lux & Lev
2: Neveah & Reyéah
3: Niyah & Nox
4: Romée & Manué
5: Novi & Rif
6: Elif & Elai

Menig naam is het niet geworden omdat Michael moeite had met de uitspraak of omdat hij het te apart vond. Ik hou er van, aparte namen die je niet vaak hoort. Maar ik vind het wel belangrijk dat de namen die wij aan onze kindjes geven, goed uit te spreken zijn.

Welke namen het wel zijn geworden horen jullie binnen nu en 10 weekjes!

Liefs,
S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *